Stad:

Rederij de Tijd

Afbeelding
Een boot huren! Rederij De Tijd heeft diverse mogelijkheden. U kunt bij ons een partyboot huren inclusief bemanning, catering en/of in combinatie met een arrangement. Maar wilt u voor een dagdeel of langer een sloep huren met of zonder bemanning is dat ook mogelijk.

Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse arrangementen, maar een arrangement op maat is natuurlijk ook mogelijk!

Tijdens de vaartochten over De Vecht maken we leuke stops bij bijvoorbeeld; Kaasboederij De Willigen of het prachtige Slot Zuylen het Vechtstreekmuseum die op dit moment een expositie Vondsten uit De Vecht heeft.

Een receptie, zakelijke bijeenkomst, feest, bruiloft, of een andere bijzondere gelegenheid? En dit alles op een unieke locatie; varend op de Vecht op onze culinaire partyboot M.S. De Tijd. Onze gastvrije en vakbekwame scheepscrew neemt u graag alle zorgen uit handen!

Wij bieden een unieke trouwlocatie, waarbij we desgewenst uw volledige bruiloft kunnen verzorgen! Trouwen op een boot, varend op de Vecht, getrouwd worden door de kapitein, een geheel verzorgde receptie, diner en zelfs een swingend trouwfeest, alles is mogelijk bij Rederij de Tijd!


Boten

Afbeelding
Naam:M.S. De Tijd
Stad:Utrecht
Soort:partyboot
Vanaf: €950
Meer info
Afbeelding
Naam:Jan van Gent
Stad:Utrecht
Soort:Sloep
Vanaf: €110
Meer info