Stad:

Sloepje Huren Utrecht

Afbeelding
Vanaf nu kan je ook terecht in Utrecht als je een sloep wilt huren. De sloepen die wij verhuren zijn geschikt voor 6-7 volwassenen of 2 gezinnen (4 volwassenen en 4 kinderen). Je kunt 7 dagen in de week terecht voor het huren van een sloep bij Sloepjehurenutrecht.

Sloepjehurenutrecht verhuurt elektrisch aangedreven sloepen, met onze comfortabele en ruime elektrosloepen kun je met gemak en op je gemak zelf de mooie Utrechtse grachten en singels bevaren of verder, bijvoorbeeld de Vecht op of zelfs naar Loosdrecht.
Met een bootje van Sloepjehurenutrecht vaar je over de Utrechtse grachten, singels en de Vecht op 100% groene stroom. Dat betekent dat je CO2-neutraal vaart, op energie die in Nederland wordt opgewekt met zon, wind, waterkracht en biovergisting. Een vaarbewijs of veel vaarervaring is niet nodig!
Vanaf het water ziet u de oude binnenstad van Utrecht vanuit een uniek perspectief. Maar vanaf onze locatie vaart u over de Krommerijn ook zo het prachtige groen van Rhijnauwen in, waar ook genoeg te beleven valt.


Boten

Afbeelding
Naam:Sloep
Stad:Utrecht
Soort:Sloep
Vanaf: €98
Meer info